Πολλή συζήτηση έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το μέλλον της Δανάης Μπάρκα στο μέλλον. Αν και τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι η παρουσιάστρια θα μετακινηθεί στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, οι τελευταίες εξελίξεις αλλάζουν τελείως το σκηνικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Δανάη συμφώνησε να συνεχίσει στην καθημερινή πρωινή ζώνη του καναλιού, αλλά η εκπομπή της θα έχει μικρότερη διάρκεια και θα ξεκινάει στις 11. Αυτό σημαίνει ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα τελειώνει εκείνη την ώρα ενώ πριν από εκείνη θα συνεχίσουν να μας καλημερίζουν. ακόμα πιο νωρίς όμως, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη.

Στη μία ακριβώς, την ώρα δηλαδή που περιμέναμε όλοι ότι θα ξεκινούσε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, θα βγαίνει το μεσημεριανό δελτίο του σταθμού, οπότε η Ελένη θα ξεκινάει ή στις 13.30 ή στις 14.00 αν τελικά αποφασιστεί να γίνει ωριαία η διάρκειά του.

Αυτό σημαίνει ότι το Μεγάλο Κανάλι βρίσκεται σε αναζήτηση παρουσιάστριας για την ψυχαγωγική εκπομπή που θα προβάλλεται το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου. Ένα από τα ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι ήταν αυτό της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία, όπως όλα δείχνουν, αποδεσμεύεται από το Star μετά το τέλος της σεζόν.

Αυτό βέβαια δεν είναι το μόνο κανάλι από το οποίο έχει δεχτεί κρούση η παρουσιάστρια, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει αυξήσει τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ