Ήταν 8 Μαρτίου όταν ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε πως ο ίδιος και η σύζυγός του, Τζέλα, θα αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους. Ο φωτογράφος και κριτής του GNTM, μάλιστα, είχε επιλέξει να ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός, όχι σε τυχαία ημερομηνία, αλλά την Ημέρα της Γυναίκας.

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τότε και πλέον ο Δημήτρης Σκουλός κρατάει στα χέρια του το νεογέννητο μωρό του, όντας πλημμυρισμένος από χαρά και ευλογία. Στις 12 Ιουλίου, ο ίδιος και η σύζυγός του καλωσόρισαν στην οικογένειά τους το τρίτο μέλος, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Δημήτρη Σκουλό έξω από ένα στούντιο φωτογραφίας και τον ρώτησε τα πάντα για τη… γυναικοκρατία που επικρατεί στο σπίτι του.

«Η μικρή θα πάρει το όνομα της μητέρας μου, Θεοδώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακόμα, έκανε αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο του GNTM που ετοιμάζεται μέσα στο καλοκαίρι και θα προβληθεί τη νέα σεζόν στο Star, ενώ μίλησε για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το reality μόδας.

Ποια είναι η σχέση του με τη νέα κριτή του GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, και πόσο την βοήθησε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του παιχνιδιού;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ