Μια διαφορετική συνέντευξη στον Γρηγόρη Μπάκα παραχώρησε η Μαρία Αντωνά, η οποία την φετινή τηλεοπτική σεζόν ξεχώρισε με τη συμμετοχή της στην εκπομπή Σου Κου Family, στο πλευρό της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη.

Η δημοσιογράφος, που είναι full in love με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, υποδέχτηκε την κάμερα του Bac-Man στο… αυτοκίνητό της και μίλησε για όλα χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψη.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αναφέρθηκε…

… στη συνεργασία της με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη: Για εμένα ήταν μία τηλεοπτική χρονιά μισή ουσιαστικά. Ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεργαστώ με αυτούς τους δύο ανθρώπους. Κρατάω την γνωριμία μου με την Αντελίνα, με την οποία είναι σαν να είμαστε αδερφές.

… στα τηλεοπτικά της σχέδια: Θα ήθελα πάρα πολύ να χορέψω φέτος. Dancing With The Stars, maybe. Θα ήθελα να δω πάρα πολύ τον εαυτό μου και σε κάτι μουσικό. Πιστεύω ότι ένα μουσικό project είναι το φυσικό μου περιβάλλον.

… στο ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας: Όπως είναι η κατάσταση με τον κορονοϊό, επειδή θα ήθελα φαντάζομαι ένα γάμο με όλους μου τους φίλους και την οικογένειά μου, δεν θα ήθελα να μπω σε μία διαδικασία να περιοριστώ με τα άτομα. Το αφήνω ανοιχτό, μέσα στον χρόνο, για να δω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

… στην επιθυμία της για ένα παιδί: Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά. Θα μπορούσα να με φανταστώ από πολύ πιο μικρή μητέρα.

Μάλιστα, στο τέλος της κουβέντας τους, στο έκανε τηλεφωνική παρέμβαση και ο Άρης Σοϊλέδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ